Δεκαπέντε Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από Κούρδους μέσα σε τρεις ημέρες-Με τι θράσος απειλούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο;



Βίντεο με κουρδική επίθεση και εξολόθρευση σε τουρκικό φυλάκιο

Αλήθεια και καθεστώς Ερντογάν το οποίο απειλεί τόσο ξεδιάντροπα την Ελλάδα, δεν συμβαδίζουν μαζί, αφού οι Κούρδοι σκοτώνουν με εκρηκτικό ρυθμό  Τούρκους στρατιώτες, ενώ τα βίντεο με παλαιότερες και νέες επιθέσεις των κουρδικών δυνάμεων πολλαπλασιάζονται.

Βίντεο από επίθεση Κούρδων στις 22 Αυγούστους 2022, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 4 Τούρκων στρατιωτών δημοσιοποίησε σήμερα  29 Οκτωβρίου 2022, κουρδικό ΜΜΕ. 

Μόνο σήμερα, Κούρδοι αντάρτες ανακοίνωσαν ότι δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικών επιχειρήσεων κατά των τουρκικών δυνάμεων.

Το Κέντρο Επικοινωνίας Τύπου του HPG ανακοίνωσε ότι δύο Τούρκοι εισβολείς εξοντώθηκαν σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις  που πραγματοποιήθηκαν στις 28 και 29 Οκτωβρίου από  μονάδες Κούρδων ανταρτών στην περιοχή Ζαπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Κούρδοι επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά σε Çemço στις 07:40 της 28ης Οκτωβρίου και στη 01:00 της 29ης Οκτωβρίου.

Στην περιοχή Xakurke, στις 28 Οκτωβρίου, στις 11:30, τα τουρκικά στρατεύματα χτυπήθηκαν με βαρέα όπλα από τις δυνάμεις των Κούρδων ανταρτών στην περιοχή Girê.

Συνεχείς απώλειες τουρκικών δυνάμεων που δεν γνωρίζει οι Τούρκοι πολίτες

Σύμφωνα με πληροφορίες του HPG, 13 στρατιώτες των τουρκικών δυνάμεων έχουν σκοτωθεί σε αντάρτικες ενέργειες στο Βόρειο Ιράκ μέσα σε τρεις ημέρες, ενώ ο τουρκικός στρατός συνεχίζει να χρησιμοποιεί χημικά όπλα.

Σύμφωνα με το κέντρο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG), οι Κούρδοι αντάρτες συνεχίζουν να αντιστέκονται στην τουρκική εισβολή ενώ προκαλούν συνεχείς απώλειες στον τουρκικό στρατό.

Η ανακοίνωση του HPG για τον πόλεμο στο Βόρειο Ιράκ ανέφερε: «Από την πρώτη ημέρα της επιχείρησης κατοχής, οι δυνάμεις μας έχουν μετατρέψει κάθε σημείο στο οποίο έχουν εισέλθει Τούρκοι κατακτητές, σε μια τεράστια παγίδα.

Οι δυνάμεις μας καταφέρνουν βαριά πλήγματα στους Τούρκους κατακτητές με τον πόλεμο των τούνελ, και στην χρήση κινητών μονάδων.

Ο τουρκικός στρατός αδυνατεί να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ενάντια στο κουρδικό αντάρτικο παρά τη χρήση όλων των οπλικών συστημάτων και διαπράττει εγκλήματα πολέμου με διεθνώς απαγορευμένες βόμβες και χημικά όπλα.

Στις 26 Οκτωβρίου, οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής επιτέθηκαν τέσσερις φορές στις περιοχές μας με απαγορευμένες βόμβες και πέντε φορές με χημικά όπλα.

Σύμφωνα με το HPG, 13 μέλη των τουρκικών δυνάμεων κατοχής σκοτώθηκαν και άλλα πέντε τραυματίστηκαν στις τελευταίες ενέργειες των ανταρτών. Οι αντάρτες κατέστρεψαν μια θέση, δύο συστήματα κάμερας παρακολούθησης και ένα όπλο ΑΤ-4.

Απόκρυψη των απωλειών στην Τουρκία από καθεστώς Ερντογάν

Υπάρχουν πληροφορίες και μαρτυρίες Τούρκων πολιτών περί αύξησης των νεκροταφείων στην χώρα, κάτι που σχετίζεται με τις σοβαρές απώλειες Τούρκων στρατιωτών, τις οποίες δεν αντέχει η τουρκική κοινωνία.

Ο Ερντογάν, βλέποντας την οργή να μεγαλώνει καθημερινά, απειλεί την χώρα μας, σε μια προσπάθεια να στρέψει την προσοχή του λαού του αλλού, αλλά μάλλον δεν θα προλάβει όπως όλα δείχνουν, είτε λόγων πρόωρων εκλογών, είτε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.   

Οι Τούρκοι όμως συνεχίζουν να έχουν απώλειες στο Βόρειο Ιράκ, όπως και οι Κούρδοι βέβαια, μόνο που αυτοί πολεμούν για το υπό δημιουργία Κουρδιστάν, και όπως όλα δείχνουν κάποια στιγμή θα σχηματιστεί το κράτος του Κουρδιστάν, το οποίο εμποδίζουν οι Τούρκοι εδώ και τόσα χρόνια με την ανοχή της δύσης.