Μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ από την Χίο: «Κολύμπι θα χρειαστούν αυτοί που θα έρθουν για να φύγουν, όχι εμείς»



Ισχυρό μήνυμα αποτροπής προς την Τουρκία έστειλε ο Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, κατά την διάρκεια περιοδείας του σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην 96η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής στην Χίο, ο στρατηγός Φλώρος δήλωσε: «Έχουμε το πιο ικανό προσωπικό, το οποίο έχει στα χέρια του την ευθύνη να υπερπασπίζεται την πατρίδα και όσα μας άφησαν οι πρόγονοι μας».

«Παίρνουμε την τουρκική απειλή πολύ σοβαρά. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε, αν απαιτηθεί, νικηφόροι», πρόσθεσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

«Οι Έλληνες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι!», δήλωσε κατηγορηματικά ο Α/ΓΕΕΘΑ, ενώ έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία, που απειλεί ότι «θα έρθει ξαφνικά ένα βράδυ», λέγοντας «Κολύμπι θα χρειαστούν αυτοί που έρχονται, για να φύγουν και όχι εμείς. Εμείς δεν θα πάμε πουθενά». 

Ο στρατηγός Φλώρος επισκέφθηκε επίσης, σήμερα, τους Αμφίβιους Καταδρομείς στο 3ο ΕΤΕΘ της Χίου και τα Επιτηρητικά Φυλάκια «Παναγιάς» και «Ψαρρών». Τέλος, επισκέφθηκε και το Παράκτιο Περιπολικό «Κελευστής Στάμου» αλλά και το πλήρωμα ενός ελικοπτέρου Super Puma στην Χίο.