Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς - Ένας αστυνομικός ανάμεσα στους τραυματίεςΒγήκαν τα όπλα μέρα μεσημέρι στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης με τρεις τραυματίας, ένας εκ των οποίων αστυνομικός.

Αιματηρό περιστατικό με σκηνές βγαλμένες από Φαρ Ουέστ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο του Γαζίου όπου, για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής, βγήκαν τα όπλα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε καφετέρια του Γαζίου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. Εκεί βρίσκονταν δύο ύποπτοι που φέρεται να παρακολουθούνταν από αστυνομικούς που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Όταν οι δύο άνδρες αντιλήφθηκαν ότι οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να τους ακινητοποιήσουν, έβγαλαν τα όπλα πυροβολώντας προς το μέρος τους με τους τελευταίους ν’ ανταποδώσουν τα πυρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας θαμώνας της καφετέριας ενώ οι αστυνομικοί τραυμάτισαν τον έναν εκ των δύο φερόμενων δραστών. Παράλληλα από την ανταλλαγή πυρών χτυπήθηκε από σφαίρα και ένας αστυνομικός.