Eλικόπτερα Απάτσι και βολές στο Αιγαίο – Η Ελλάδα παίρνει την πιο σύγχρονη έκδοση BLOCK 4 των μαχητικών Stealth



Eλικόπτερα Απάτσι και βολές στο Αιγαίο: Μία ακόμη κοινή στρατιωτική άσκηση πραγματοποίησαν Ελλάδα και ΗΠΑ, αυτή τη φορά στην ελληνική θάλασσα.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega Channel, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της χώρας μας με την Αμερική, η οποία ενισχύεται ολοένα και περισσότερο, είχαμε κοινή άσκηση επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι στο πεδίο βολής Καράβια. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, τα πλάνα που προέκυψαν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι ο Αντιπρόεδρος της Lockheed Martin για F-35, τόνισε πως η Ελλάδα θα πάρει την πιο σύγχρονη έκδοση BLOCK 4 του μαχητικού stealth: «Η τρίτη κύρια αναβάθμιση του αεροσκάφους block 4 είναι η αύξηση των όπλων και η ικανότητά του να έχει σημαντικά και νεότερα όπλα. Η Ελλάδα θα παραλαμβάνει το πιο σύγχρονο αεροσκάφος στον κόσμο όταν πάρει τα αεροπλάνα της», δήλωσε ο Τζ. Ρ. Μακντόναλντ.

Με τον Ερντογάν να έχει όχι απλά επιβιώσει, αλλά να έχει επιφέρει σοβαρό πλήγμα στους πολιτικούς του αντιπάλους στον πρώτο γύρο, συνεχίζει ακάθεκτος και στο εξοπλιστικό του πρόγραμμα αλλά και στην επίδειξη στρατιωτικής ισχύος.

Το μίνι αεροπλανοφόρο Anadolu πλέει προς την πρώτη του άσκηση, η οποία όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες θα είναι είτε στον Μαρμαρά είτε στη Μαύρη Θάλασσα, καθώς πριν λίγη ώρα μπήκε στα Στενά των Δαρδανελίων.

Παράλληλα, αυξάνουν οι πληροφορίες που θέλουν την νέα φρεγάτα που θα παραλάβει ο τουρκικός στόλος με το όνομα «Ιστάνμπουλ» να παραδίδεται στις 29 Μαΐου, ημέρα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης.