Άγρια καταδίωξη με εμβολισμό οχήματος της αστυνομίαςΣτην προσπάθειά τους να διαφύγουν τον έλεγχο της αστυνομίας, οι δράστες εμβόλισαν περιπολικό

Επεισοδιακή καταδίωξη στην παραλία του Βρωμονερίου στην περιοχή των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας συνέβη τις μεσημβρινές ώρες, με αποτέλεσμα να εμβολιστεί όχημα της αστυνομίας χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς. Οι δράστες διέφυγαν αλλά η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί αντιλήφθηκαν έναν 25χρονο Ρομά να προσπαθεί να διαρρήξει σταθμευμένο όχημα στην παραλία του Βρωμονερίου.

Στη θέα τον αστυνομικών ο 25χρονος μπήκε σε άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν 3 ακόμα άτομα, άγνωστα στις Αρχές, και αφού ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα τράπηκαν σε φυγή. Το όχημα της αστυνομίας τους ακολούθησε και με ηχητικά σήματα τους ζήτησε να σταματήσουν, χωρίς ωστόσο να το κάνουν.

Στο 1ο χλμ. Βρωμονερίου-Γαργαλιάνων αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έστησαν μπλόκο, ωστόσο οι δράστες εμβόλισαν το όχημα της αστυνομίας προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημίες και διέφυγαν χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε σε κοντινή περιοχή και το εγκατέλειψαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους και τη σύλληψη τους στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ όπως προέκυψε ο 25χρονος Ρομά είναι γνωστός στις Αρχές και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.