Παρίστανε τον αστυνομικό και ψάρευε γυναίκες στο Διαδίκτυο – Τις απειλούσε με όπλοΠαρίστανε τον αστυνομικό και ψάρευε γυναίκες στο Διαδίκτυο – Κατηγορείται για δύο βιασμούς με την απειλή όπλου

Προσέγγισε δύο γυναίκες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών και τις έπεισε να συναντηθούν
Για σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών στην Καβάλα συνελήφθη την Τρίτη από αξιωματικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας άνδρας, ο οποίος παρήστανε τον αστυνομικό. Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, κατηγορείται για βιασμό, αντιποίηση Αρχής, ληστεία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται πως στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 2 και 20 Νοεμβρίου, προσέγγισε δύο γυναίκες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών και τις έπεισε να συναντηθούν σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Κατά την συνάντησή τους ο δράστης προσποιούμενος τον αστυνομικό και με την απειλή όπλου τις εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις.

Ακολούθως στη μια περίπτωση με την χρήση βίας αφαίρεσε από την κατοχή της παθούσας χρηματικό ποσό, ενώ στην άλλη περίπτωση αποχωρώντας από το διαμέρισμα αφαίρεσε από την κατοχή της δεύτερης παθούσας χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Έπειτα από καταγγελία από τη μια παθούσα, ότι ο δράστης επιχείρησε εκ νέου να προχωρήσουν σε συνάντηση, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από τους ανωτέρω αστυνομικούς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητάς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, όπου ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι απομίμησης και τα δύο αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους.

H σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Πηγή newsbreak.gr