Ευχαριστήρια - Συγχαρητήρια Επιστολή στο Προσωπικό του ΝΝΑΠΡΟΣ   :   κ. Δντή ΝΝΑ
 
ΚΟΙΝ    :  κ.κ. Α/ΓΕΝ, ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ, Υ/ΓΕΝ, ΔΥΓ/ΓΕΝ, Δντή Νευρολογικής Κλινικής ΝΝΑ
 
Αξιότιμε κε Διευθυντά.
 
Τις μεσημβρινές ώρες της 4ης Φεβρουαρίου 2024, εισήχθη στο Νοσοκομείο σας η σύζυγος μου, σε πολύ άσχημη κατάσταση, πάσχουσα από σοβαρό πρόβλημα υγείας (λοίμωξη Κ.Ν.Σ.), από το οποίο εξήλθε τη 19η Φεβρουαρίου 2024 σε άριστη κατάσταση.
 
Από την πρώτη κιόλας στιγμή η σύζυγός μου έτυχε απεριόριστης φροντίδας, προθυμίας και κυρίως ανθρώπινης αντιμετώπισης. Οι θεράποντες ιατροί της νευρολογικής κλινικής, Πχος (ΥΙ) Τριαντάφυλλος Ντόσκας, Πχος (ΥΙ) Βασίλειος Γκρίνιας, Πχος (ΥΙ)  Δημήτριος Μανδράς, Αντχος (ΥΙ) Γεώργιος Νακκάς και οι ειδικευόμενες ιατροί κ.κ. Τσιμπικτσιόγλου Αθηνά, Στασινού  Σοφία, Γριτσοπούλου  Ζωή και Ασλανίδου  Κωνσταντίνα, ούσες στην αφετηρία του επιστημονικού τους βίου, όλοι μαζί, άψογα συνεργαζόμενοι, αγκάλιασαν τη σύζυγό μου με ανιδιοτέλεια και ευαισθησία. Η καθημερινή εκ μέρους τους ενημέρωσή μου και διαβεβαίωση ότι όλα θα πάνε καλά, με γέμισαν με δύναμη και εφησυχασμό. Πράγματι όλα πήγαν καλά.
 
Το ελάχιστο που θα μπορούσα να πράξω και το κάνω με τη παρούσα επιστολή μου, είναι να σας παρακαλέσω να μεταφέρετε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες και όλους τις/τους ανωτέρω ένα θερμό ευχαριστώ με την απέραντη ευγνωμοσύνη μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της νοσηλευτικής πτέρυγας 5Β  και στον επικεφαλής της, πάντα χαμογελαστό Πχο (ΥΝ) Ιωάννη Παναγιωτάκη.
 
Εύχομαι ολόψυχα, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, του ΝΝΑ, να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του πάντα ακούραστα και με την ίδια δύναμη, η δε πολιτεία να ενσκύψει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να το ενισχύσει με ό,τι χρειάζεται για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.


Μετα Τιμης 

Σημαιοφόρος (Ε) Αναστάσιος Τσάκαλος ΠΝ