Το πυροσβεστικό Beriev ΔΕΝ έχασε τον ένα κινητήρα του-Τι αναφέρει η εταιρεία


 
Τα αεροσκάφη Be-200 έριξαν 2500 τόνους νερού στα καυτά σημεία, κάνοντας 36 εξορμήσεις στην Ελλάδα.

Το όνομά μου είναι Alex Chigadaev, εκπροσωπώ το τμήμα υπηρεσιών επικοινωνίας της κρατικής εταιρείας Rostec.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα τελευταία νέα σχετικά με την κατάσταση κατά της πυρκαγιάς στην Ελλάδα.

Επισυνάπτεται το πιο πρόσφατο δελτίο τύπου μας στα αγγλικά και σύντομο βίντεο:

* Η Rostec αρνείται την βλάβη του κινητήρα του αεροσκάφους Be-200 κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Ελλάδα. Το αμφίβιο αεροσκάφος συνεχίζει την ενεργητική κατάσβεση πυρκαγιάς στη χώρα. Κατά την εκτέλεση της αποστολής κατάσβεσης στην Ελλάδα, το αεροσκάφος έτυχε να έχει ενεργοποιημένο τον αισθητήρα κινητήρα. Για να εκτιμηθεί το ζήτημα, το αεροσκάφος προσγειώθηκε σε κανονική λειτουργία, με τους δύο κινητήρες να λειτουργούν και καμία λειτουργία να μην έχει επιδεινωθεί. 

Μια σύντομη ανασκόπηση των συστημάτων και των μονάδων του αεροσκάφους επιβεβαίωσε την πλήρη λειτουργικότητα του κινητήρα, κατά την οποία το αεροσκάφος επανέλαβε την αποστολή του. Στο εγγύς μέλλον, το αεροσκάφος θα έχει την τακτική συντήρησή του που προβλέπεται από τη σύμβαση πυρόσβεσης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών για την κατάσβεση πυρκαγιών στην Ελλάδα, το ρωσικό αμφίβιο αεροσκάφος Be-200 πέταξε περισσότερες από 100 ώρες. Το πλήρωμα, που τώρα εργάζεται στη λειτουργία «πυροσβεστική», πραγματοποίησε 36 αποστολές για την εξάλειψη των δυσκολότερων φυσικών πυρκαγιών σε 7 περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των νησιών της Κρήτης και της Ρόδου.

Δήλωση της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα < https://www.facebook.com/RusEmbGreece/posts/4478487272170818 >:

* Η Rostec αρνείται την βλάβη του κινητήρα του αεροσκάφους Be-200 κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Ελλάδα. Το αμφίβιο αεροσκάφος συνεχίζει την ενεργητική κατάσβεση πυρκαγιάς στη χώρα. Κατά την εκτέλεση της αποστολής κατάσβεσης στην Ελλάδα, το αεροσκάφος έτυχε να έχει ενεργοποιημένο τον αισθητήρα κινητήρα. Για να εκτιμηθεί το ζήτημα, το αεροσκάφος προσγειώθηκε σε κανονική λειτουργία, με τους δύο κινητήρες να λειτουργούν και καμία λειτουργία να μην έχει επιδεινωθεί. «Οι Ρώσοι πιλότοι του Beriev Be-200 δείχνουν προσωπικές και επαγγελματικές θυσίες σε μάχες πυρκαγιάς όπως κάνουν οι Έλληνες συνάδελφοί τους. Όπως και το ρωσικό μηχανικό και τεχνικό προσωπικό το κάνουν κάθε βράδυ, διατηρώντας τα αεροσκάφη έτοιμα για τις μάχες της επόμενης ημέρας. Ενώ, όλοι λατρεύουμε την ελπίδα που δεν χρειάζεται », - ισχυρίστηκε η Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα

Θερμούς χαιρετισμούς,

Άλεξ Τσιγκαδάγιεφ
Γραφείο Τύπου της Rostec State Corporation