Oι Γερμανοί ”κλείνουν” το μάτι στη Τουρκία & αποθεώνουν τα ”σαπάκια” Bayraktar!



Οι Γερμανοί για άλλη μία φορά αποθεώνουν την Τουρκία και κάνουν τα στραβά μάτια στις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Τι αναφέρουν:

Η Handelsblatt, μια από τις γερμανικές οικονομικές εφημερίδες, έγραψε ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη όπως το οπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB2 (SİHA) είναι πιθανό να κυριαρχήσει στους μελλοντικούς πολέμους όλο και περισσότερο.

Στις ειδήσεις στη Handelsblatt, μια από τις σημαντικότερες οικονομικές εφημερίδες του γερμανικού Τύπου, τονίστηκε ότι ο πόλεμος του μέλλοντος επιβάλλει νέες προσδοκίες στις εταιρείες όπλων και αναφέρθηκε ότι μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα όπως το οπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB2 όχημα (SİHA) είναι πιθανό να κυριαρχεί στους μελλοντικούς πολέμους όλο και περισσότερο.

Στις ειδήσεις, σημειώθηκε ότι τα όπλα του μέλλοντος έχουν καλύτερη δομή δικτύου, λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη, είναι πιο ευαίσθητα και πιο θανατηφόρα.

Στις ειδήσεις, που ανέφεραν ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το αποτέλεσμα μιας ανάλυσης που έκανε η Startus Insights σε περισσότερες από χίλιες νεοσύστατες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των αμυντικών τεχνολογιών, αναφέρθηκε ότι τέσσερις τάσεις εμφανίστηκαν στα όπλα του μέλλοντος ως « συνδεσιμότητα, αυτονομία, χωρίς σφάλματα και βιωσιμότητα».

Στην έκθεση αναφέρθηκε ότι οι κάμερες των οπλισμένων drones μπορούν να διαβάσουν πινακίδες κυκλοφορίας για απόσταση 60 χιλιομέτρων και επομένως θεωρούνται ακριβείς.

Στην είδηση ​​ότι είναι πιθανό οχήματα όπως το Bayraktar TB2 SİHA να κυριαρχούν στους μελλοντικούς πολέμους όλο και περισσότερο, τονίστηκε ότι η προσπάθεια και ο κίνδυνος που δαπανάται είναι πολύ χαμηλότερος από την αποστολή συμβατικών στρατευμάτων.