Ελληνοτουρκικά: Άγνωστες ναυμαχίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο ανακάλυψαν οι ΤούρκοιΕλληνοτουρκικά: Άγνωστες ναυμαχίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο ανακάλυψαν οι Τούρκοι για να κάνουν προπαγάνδα κατά της Ελλάδας πριν βγει το τουρκικό γεωτρύπανο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν θερμό επεισόδιο στην Ανατολική Μεσόγειο σε πρώτο λόγο και μετά στο Αιγαίο, ώστε να αναγκάσουν την Ελλάδα να κάτσει στο τραπέζι και να συζητήσει τις παράλογες και παράνομες διεκδικήσεις της Άγκυρας.

Τώρα, οι Τούρκοι ανακάλυψαν… ναυμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών ελληνικά και ελληνοκυπριακά πλοία επιχείρησαν να παραβιάσουν την τουρκική υφαλοκρηπίδα.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σημείωσε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πως το δίδυμο Ελλάδας και Ελληνοκυπρίων επιχείρησε να στείλει εννιά φορές πλοία στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας τον τελευταίο χρόνο.

Όπως ανέφερε, τα ελληνοκυπριακά πλοία εμποδίστηκαν «με τα μέτρα που πήραμε και στο μέτωπο και στο τραπέζι».

Την ίδια ώρα οι Τούρκοι δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός πως η Ελλάδα όχι μόνο θα πάρει τα αμερικανικά F-35, αλλά όπως λένε η Αθήνα θα τα αποκτήσει «ασυνήθιστα πιο γρήγορα». Σύμφωνα δε με τους Τούρκους η έκθεση για την επιτάχυνση της διαδικασίας από το Πεντάγωνο ήταν «ασυνήθιστη».