Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι 15χρονος με το όπλο του πατέρα του



Συναγερμός σήμανε στις αρχές όταν η τηλεφωνική γραμμή 112 δέχθηκε τηλεφώνημα από 15χρονο - αν και οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για 16χρονο - ο οποίος είπε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, με τον νεαρό να κλείνει αμέσως το τηλέφωνο.

Μετά το τηλεφώνημα ενημέρωθηκαν πυροσβεστική και αστυνομία άνδρες των οποίων έφτασαν στη μεζόνετα της οδού Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα.

Ο 15χρονος φέρεται να βρέθηκε στον 1ο όροφο της μεζονέτας και συγκεκριμένα στο μπάνιο βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι από όπλο, με τις πληροφορίες να μιλούν για δύο πυροβολισμούς.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα το τραύμα με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του πολύ κρίσιμη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 15χρονος είχε χρησιμοποιήσει το 9αρι όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, ο οποίος και φέρεται να ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας.