Ενημέρωση: Έκτακτο μέρισμα χορηγεί το ΜΤΝ!!!



Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι άλλη μια πάγια επιδίωξη της Διοίκησής μας έγινε πραγματικότητα, αφού πριν τα τέλη του μηνός Δεκεμβρίου το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού θα χορηγήσει έκτακτο εφάπαξ μέρισμα στους δικαιούχους του.

Ειδικότερα, η σχετική εισήγηση του Προέδρου ΜΤΝ Αντιναυάρχου (εα) ΠΝ Ι. Σαμαρά, που επικυρώθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού, βρίσκεται στο γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλου για την τυπική υπογραφή – τελική έγκριση της και θα αφορά στην εφάπαξ χορήγηση ενός (1) μερίσματος στους μερισματούχους του Ταμείου.

Η καταβολή του έκτακτου (και προσαυξημένου) μερίσματος, που θα βαρύνει το πλεόνασμα του ΜΤΝ, θα γίνει περί τις 27 Δεκεμβρίου 2022 και το καθαρό πληρωτέο ποσό που θα λάβουν οι δικαιούχοι του θα είναι μεγαλύτερο εκείνου που καταβάλλεται μηνιαία, καθώς θα απαλλάσσεται από την κράτηση φόρου.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το έκτακτο μέρισμα που χορηγεί το Μ.Τ.Ν. στους μερισματούχους του, φανερώνει την υγιή οικονομική θέση του Ταμείου, που ευχόμαστε να συνεχιστεί και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ώστε στο μέλλον να μπορεί να χορηγεί περισσότερα έκτακτα μερίσματα ετησίως (π.χ. και κατά την περίοδο του Πάσχα).

Η νέα Διοίκηση της Ε.Α.Α.Λ.Σ. εκφράζει την ικανοποίησή της, υποσχόμενη ταυτόχρονα να συνεχίσει να διεκδικεί τη βελτίωση της θέσης του Απόστρατου σε όλα τα επίπεδα.

ΠΗΓΗ: eaals.gr